Up To Date Damesmode
  • Van Beethovensingel 34
    3055 JK Hillegersberg
  • 010 2293285
    info@uptodate-damesmode.nl
  • Events
    Geregeld evenementen!

Luxury Lifestyle Fair

De LLF 2018, ofwel Luxury Lifestyle Fair, is dit jaar in Rotterdam en ik ben erbij! Tijdens deze fair kunnen de bezoekers unieke producten van dichtbij bewonderen. Laat jezelf opgaan in de wereld van unieke en luxe producten.

Tijdens onze laatste photoshoot heeft Ms Universe 2016 Yolanda Koelhof ons bijgestaan om de nieuwe collectie te tonen. En daar zijn wij natuurlijk erg trots op!

Voor alle foto’s kun je direct naar de fotopagina gaan door hieronder op de knop te klikken.

Dromen, overwegen en beleven…

De Luxury Lifestyle Fair (LLF18) biedt op vrijdag 21 september in De Doelen een exclusieve reis langs unieke producten en diensten voor de ware levensgenieters. Top ondernemers Herman den Blijker en Soufiane Touzani zorgen voor een typisch Rotterdams gesprek. Het gouden hart van Rotterdam wordt steeds mooier.

Ideaal om het weekend luchtig mee te starten, stelt de organisator. ‘Dromen, overwegen en beleven’ is het motto van de compacte beurs vol impulsen. Bezoekers kunnen het nog niet eerder getoonde laatste model van de vliegende auto van de toekomst, de PAL-V, bekijken én bestellen, terwijl de oesters worden geserveerd.